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Registros recuperados : 3 | |
2. | | SANTOS, W. M. DOS; GOMES, A. C. G.; NOBRE, M. S. DE C.; PEREIRA, A. M. DE S.; PEREIRA, E. V. DOS S.; SANTOS, K. M. O. dos; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Goat milk as a natural source of bioactive compounds and strategies to enhance the amount of these beneficial components. International Dairy Journal, v.137, e 105515, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | PEREIRA, A. M. de S.; FARIAS, D. R. B. de; QUEIROZ, B. B. de; NOBRE, M. S. de C.; CAVALCANTI, M. T.; FIGUEIREDO, H. O. S.; SANTOS, K. M. O. dos; MEDEIROS, A. C. D.; FLORENTINO, E. R.; BURITI, F. C. A. Influence of a Co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei on the Proteolysis and ACE-Inhibitory Activity of a Beverage Based on Reconstituted Goat Whey Powder. Probiotics and Antimicrobial Proteins, v. 11, p. 273-282, 2019. Published online: 5 December 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
2. | | NIMMO, E. R.; NELSON, E.; TOVAR, L. G.; GARCÍA, M. M.; SPRING, A.; LACERDA, A. E. B. de; CARVALHO, A. I. de; BLAY-PALMER, A. Building an Agroecology Knowledge Network for Agrobiodiversity Conservation. Conservation, v. 3, p. 491-508, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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3. | | GEOVO, J. D. C.; TORRES, J. A.; GIROTO, A. S.; ROCHA, F. C. N.; GARCIA, M. M.; SILVA, G. T. S. T.; SOUZA, J. R. C.; OLIVEIRA, J. A. de; RIBEIRO, C.; NOGUEIRA, A. E. Evaluation of the activity and selectivity of mesoporous composites of MCM-41 and CuO in the CO2 photoreduction process. Journal of Photochemistry & Photobiology, A: Chemistry, v. 439, 114631, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 3 | |
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